Case Packers

Case Packer machines

Wrap around en Shelf Ready Case Packer systemen

Breda Packaging is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van automatische Case Packers voor wrap around dozen, display dozen en trays. Onze Case Packers staan bekend om hun doordachte ontwerp en grote mate van flexibiliteit. Eén machine kan verschillende soorten en formaten eindverpakkingen verwerken. Onze brede kennis en ervaring bij het formeren en beladen van flexibele en semi-flexibele producten zorgt er voor dat we u optimaal kunnen adviseren in de meest effectieve en efficiënte oplossing voor uw eindverpakkingssysteem.

Breda Packaging Formeren
Formeren
Breda Packaging opzetten
Opzetten
Breda Packaging Beladen
Beladen
Breda Packaging Sluiten
Sluiten

Klantspecifiek gebaseerd op standaard concepten

Breda Packaging ontwikkelt klantspecifieke verpakkingssystemen, waarbij we uitgaan van standaard concepten. Dat maakt onze oplossingen niet alleen betrouwbaar maar ook betaalbaar.
Onze Case Packers bestaan uit een omverpakkingsunit, de zogenoemde Unipack en een Packer unit, samen vormen ze het Case Packer systeem. Onze Case Packers zijn speciaal ontworpen voor de voedsel industrie en opgebouwd uit roestvrij staal AISI-304.

 


Breda Case Packer systemen

Unipack

De Unipack is het onderdeel met tenminste vier doos posities voor het opzetten, vullen, lijmen en sluiten van wrap around dozen, display dozen, trays en amerikaanse vouwdozen. Ook display trays met deksel kunnen worden gevuld met een interne dekselopzetter, dit alles geïntegreerd in één compacte unit.

 

Packer unit

De Packer unit formeert de formatie en belaadt de wrap around- of displaydoos of tray binnen de Unipack. Het ontwerp van de Packer unit hangt af van het product, de gewenste capaciteit en de vereiste belaad formatie. De Packer unit wordt uitgerust met één van de standaard laad modules afhankelijk van het product.

  • Push/lift packer
  • Robotic packer
  • Racetrack packer
  • een combinatie van deze modules

Meer informatie over de Breda Case Packers ›

 


Tray Formers en Lid Formers

Breda Packaging bouwt naast de Case Packers ook compacte systemen voor het opzetten van trays en het plaatsen van deksels. Meer informatie over deze machines:
Tray Formers
Lid Formers.

 


Advies op maat

Onze brede kennis en jarenlange ervaring in eindverpakkingssystemen zorgt er voor dat we u optimaal kunnen adviseren met betrekking tot de meest effectieve en efficiënte oplossing voor uw eindverpakkingssysteem. Vraag vrijblijvend om advies. Bel met onze sales engineer +31 (0)570 678 783 of stuur een bericht. Dan nemen wij contact op met u.